SAVE & MAKE MONEY
be SMART!
png-1.png
png-1.png
slide-concept-2-3.png
slide-concept-2-4.png
slide-concept-2-5.png
Wij helpen u besparen op diensten die u iedere dag gebruikt. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige diensten door met betrouwbare partners als Orange en Eneco samen te werken.
Save money!
Make money!
Wij helpen u om op uw eigen tempo de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Meer tijd met uw familie, een mooie wagen, een leuke reis, … Bij ons bouwt u een inkomen op waardoor u meer tijd hebt voor wat echt belangrijk is.

Meer dan 230.000 Belgen  hebben een 2de job!

 • Geen voorraad aan producten
 • Geen werknemers
 • Geen administratieve rompslomp
 • Starten zonder risico
 • Vrijheid, fun & ondersteuning

Onze Voordelen

... voor u als klant

 

Garantie

SMART SN biedt kwalitatief hoogwaardige diensten aan. Om die kwaliteit te garanderen, werken we met betrouwbare en solide partners, zoals Orange en Eneco.

 

Gemak

Bij SMART SN heeft u altijd uw eigen aanspreekpunt. Uw consultant helpt u niet alleen besparen, maar helpt u ook als er onverwacht problemen optreden. Makkelijk én efficiënt!

 

Goedkoop

In plaats van potentiële klanten te bestoken met peperdure reclamecampagnes of dure verkooppunten te onderhouden, rekent SMART SN op mond-aan-mondreclame van tevreden gebruikers.

... voor u als consultant

 

Vrijheid

Bij SMART SN geniet u van de vrijheid om zelf de planning van uw agenda te bepalen. Hierdoor heeft u dus meer tijd voor de zaken die voor u belangrijk zijn.

 

Fun

Bij SMART SN heeft u de mogelijkheid om met uw vrienden en familie samen te werken. Werken bij SMART SN is uw werk combineren met plezier, hierdoor wordt uw werk geen verplichting.

 

Ondersteuning

Indien u bij ons start, zorgen wij voor een exclusieve begeleiding en ondersteuning. U krijgt steeds de laatste info en wij zorgen er eveneens voor dat u een kwalitatieve opleiding krijgt.


Wie is SMART SN ?

Smart Services Network nv, een zelfstandige dochteronderneming van Orange, is een netwerkmarketingbedrijf met als missie de koopkracht van families en kleine ondernemingen te verhogen en hen de mogelijkheid te bieden extra inkomsten te genereren.  SMART SN bestaat reeds uit meer dan 3000 onafhankelijke business consultants die residentiële klanten en kleine bedrijven adviseren hoe ze geld kunnen besparen op onder andere hun telecommunicatie- en energiekosten.

De adviseurs werken als zelfstandige in bijberoep of als volledig zelfstandige.

Smart bestaat sinds oktober 2014 en verkoopt voornamelijk diensten van Orange en Eneco:

 • Mobiele telefonie
 • Internet
 • Vaste lijn
 • Kabel-tv
 • Elektriciteit
 • Gas
 • Verwarmingsketelonderhoud

Een van de belangrijkste doelstellingen is een globaal aanbod te kunnen voorstellen (one-stop-shopping) aan families en kleine bedrijven in België.


Onze partners

Om de kwaliteit te kunnen leveren die onze klanten verdienen, werken wij dagelijks samen met solide partners als Orange en Eneco. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten om zo onze klanten op nog meer diensten te helpen besparen én onze consultants de mogelijkheid te geven om via ons op nog meer diensten geld te verdienen.

   


Be smart and Save Money – Be Smarter Smart and Make Money.